vrh dno
1427334491-00.jpg Domaće

"Grbave Tange Šou" u MZ Lipov lad, humanitarno veče komedije

26.03.2015.

Prvi srpski komični rokenrol kabare „Grbave Tange Šou“ održaće 29.marta u MZ „Lopov lad“ humanitarno veče čiji će ukupan prilog biti uplaćen na račun siromašnog dečaka Nikole Jovanovića koji se izdržava prodajom crteža.

„Grbave Tange Šou“ je prvi srpski kabare posvećen stand up komediji i šaljivom rokenrolu, nastao pre skoro tri godine u Beogradu. Nakon dvadesetak gradova širom Srbije i nakon nekoliko poseta zemljama Balkana, kabare se vraća u svoju matičnu luku velikim nastupom koji će uključitivati sat i po vremena do sada neizvođenog programa. U tom periodu smenjivaće se forme stand up komedije, improvizacije, skečevi, nagradni kviz kao i autorske rokenrol kompozicije poput „Ajde malo sam“, „Uznemiravaj“ i „Hoću da poljubim Tanju Bošković“.  

Pored uobičajenih nastupa, kabare poseduje tradiciju humanitarnih večeri. Tako da, nakon nastupa u Domu za decu sa posebnim potrebama „Puž“, u Institutu za mentalne bolesti u Palmotićevoj kao i u Klinici za borbu protiv bolesti zavisnosti na Banjici, kabare ovoga puta posvećuje svoj rad malom Nikoli Jovanoviću iz Beograda. 

Specijalni gosti programa biće neki od vodećih srpskih stand up komičara.

Domaćin ovog događaja biće MZ Lipov lad, stacioniran u Bulevaru kralja Aleksandra 298. Ova institucija zbog humanitarnog karaktera večeri svoj prostor ustupa besplatno i poziva sve Zvezdarce da nam se pridruže. 

Ulaz na ovu manifestaciju će biti besplatan a gosti će moći na kraju da ostave dobrovoljne priloge.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.