vrh dno
1410950530-00.jpg Domaće

Who See @ KST 26.09.

17.09.2014.

Popularni crnogorski dvojac koji čine Dedduh i Noyz održaće koncert pred beogradskom publikom.

Najpopularnija (može se slobodno reći) rep grupa iz Crne Gore Who See održaće svoj koncert u Beogradu u Klubu Studenata Tehnike 26. septembra. Ovo će biti odlična prilika da se beogradskoj publici predstavi aktuelni album "Nemam ti kad" (za čiju je naslovnu numeru odrađen i spot). Ne sumnjamo da će Dedduh i Noyz napraviti spektakularan događaj, znajući da svoju vernu publiku imaju i među Beograđanima.

Album "Nemam ti kad" je odlično prihvaćen od strane, ne samo crnogorske, već i od strane publike sa čitavog prostora Balkana, a i šire. Na albumu od gostiju se pojavljuju Baby Dooks, Kid Rađa, Kendi, Random, DJ Raid, Maat Bandy i možda najveće iznenađenje koje je neki domaći bend priredio a to je legendarni američki reper Sean Price koji gostuje na naslovnoj numeri. Prošle godine su imali prilike da predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu, a ove godine su već nominovani za MTV Best Adria Act.

Karte su u pretprodaji u Zla Šteku (u periodu od 10-22h) i blagajni KST-a (u periodu od 11-18h i uveče od 23-03hpo ceni od 500 dinara. Koncert

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.