vrh dno
1410342580-00.jpg Domaće

Prti Bee Gee @ Bašta Sava Centra 12.09.

10.09.2014.

Prti Bee Gee i Monogamija uz podršku mlađih snaga domaćeg repa održaće svoj koncert pred beogradskom publikom.

Bez sumnje, jedna od najpopularnijih i najsirovijih domaćih rep grupa Prti Bee Gee, čiji su članovi već godinama Mikri Maus Eufrat Kurajber, održaće koncert pred beogradskom publikom zajedno sa kolegom Monogamijom u bašti Sava Centra. 

Nedavno je obeleženo 9 godina od smrti osnivača grupe Prti Bee Gee Davora Bobića Moskrija tako da će i ovaj koncert biti prilika da se oda poštovanje ovoj legendi domaćeg repa.

Kao podrška, nastupiće mlade snage domaćeg repa, a to su Kurtoazija (Twokey, Đexon, Persan) i D.N.K. (Coa, Dare, Jeme), a muziku će vrteti DJ Kobazz kao predstavnik starije garde. Pored repera bićete u prilici da gledate i twerk specijal lepih i razigranih devojaka.

Na koncertu, pored starijih stvari, imaćete prilike da čujete i stvari sa prvog solo albuma Mikrija pod nazivom "Mikrijev Zabavnik" koji se očekuje uskoro.

Karte mozete nabaviti u Smart shop ZLA Shtek i Tattoo Factory Belgrade (oba lokala se nalaze u TC Sremska). Cena karte je 600 dinara. Za sve koji nisu iz Beogada, moguća rezervacija karata za čuvanje na ulazu. Karte na ulazu po istoj ceni, bez garancija da će ih biti ukoliko se prethodno ne rezerviše. Ulaz kreće od 22h.

Vidimo se tamo!

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.