vrh dno
1376244118-00.jpg Domaće

Bata Rakijeva Čao-Če Žurka! @ Splav Jocker 15.08

11.08.2013.

Oproštajni nastup grupe Blaya DUB Playa, nastupaju Blaya DUB Playa, Zvezde Grajma i gosti iznenađenja.

Bata Raki, član grupe Blaya DUB Playa, organizuje svoju oproštajnu žurku pred svoj odlazak u Kinu. Žurka će biti održana na Splavu Jocker (Prava Lađa) u četvrtak 15. avgusta. Nastupiće Blaya DUB Playa, Zvezde Grajma i mnogobrojni gosti iznenađenja. Želeli smo da saznamo neke detalje vezane za oproštajnu žurku pa smo kontaktirali samog Rakija da nam kaže par stvari.

Ponovo odlaziš na daleke pute. Da li je ovaj put na malo duže vreme ili planiraš ipak da se što pre vratiš?

To ne zna ni milicija, a svako bi hteo da se vrati ko her Šika u ekspres roku sa lovom i šeširom, samo je pitanje koiliko je to realno.

Tvoja oproštajna žurka je najavljena za 15.avgust na Lađi. Na njoj će pored tebe i Vojketa nastupiti Zvezde Grajma i još mnogobrojni gosti iznenađenja. Da li ćemo gledati oproštaj u velikom stilu?

Priredba mala, humanitarnog karaktera gde bih ja da nagrebem još 100, 200 evra za put i naravno da se oprostimo od svih koji bi da čuju BDP poslednji put u dogledno vreme. Biće zezanje sigurno.

Od tvog prošlogodišnjeg povratka ovamo pa do danas Blaya DUB Playa je imala dosta nastupa širom Srbije i u regionu, od prošlogodišnjeg "Svi kao 1" festivala do koncerta Bad Copy-a u KST-u. Koji bi od njih izdvojio kao najdraži?

Svi su mi jednako dragi, možda bih izdvojio Vladičin Han al pošto još nismo dobili pare od organizatora možda mi to bude najnenajdraži. Videćemo suutra.

Takođe, uradili ste i spot prvenac (zvanično, ako ne računamo spot za "Ceo svet") za pesmu "Zum zum" koja se trebala naći na "Neka bude Pinki EP-u" a završila je na saundtreku filma "S/Kidanje". Da li će se u međuvremenu pojaviti još neka ekranizacija vaših pesama?

Od Bleje ja koliko znam neće biti.

Iza vas stoje 4 projekta (mikstejp "Selotejp" sa BlackSinom, demo album Princa Krivog Oka, album "Zlatan Zub" i EP "Neka bude Pinki"). Da li ste pre tvog odlaska odradilinešto čime će mnogobrojna biti obradovana tokom godine?

Nismo ništa odradili kao Bleja, Vojke i Buraz spremaju svoj projekat, tu će biti i spotova i albuma. Takođe, ja i Bvana smo krenuli da radimo na albumu ali nažalost stigli smo samo dve da napravimo.

Publici su poznati i tvoji solo radovi poput "Tako je matori kralju", "Da li lud si", "Kriminal cveta" a od skoro je izbačen i novi hit "Run Dancehall" gde si u izdanju u kom te do sad publika nije čula. Da li si ikad planirao da odradiš neki svoj projekat?

Nisam se nikad nešto preterano ložio, padalo mi je na pamet tokom godina al nisam se nikad upuštao.

Grupa Zvezde Grajma nastala je tokom tvog odlaska u Kinu 2011. godine. Vojke, Gazda Paja i Palke (VTO) sačinjavaju ovu ekipu. Nakon čuvenog hita "Srbija Đans Lajk Dis" ove godine smo konačno čuli nešto novo i od njih a to je pesma "Slomi vrat" za koju je urađen i spot (takođe za film "S/Kidanje"). Da li misliš da će ponovo rokati dobro i bez tvoje pomoći?

Nije im nikad ni trebala moja pomoć tako da verujem da ako budu rokali da će to biti vrh kao i uvek.

Za kraj ti želimo srećan put i što brži povratak. Imaš li neku posebnu želju s kojom pesmom da te otpratimo?

Hvala, hvala, jedna želja jedna pesma... to onda mora biti Željko Stokanić - Sad ga lomi ružo!

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.