vrh dno
1273062789-00.jpg Domaće

Pekinška patka snima novi singl i album!

05.05.2010.

Na sajtu koncertne agencije Long Play saopštene su nove informacije vezane za Pekinšku patku, kao i za njihov beogradski koncert.

Nešto više od nedelju dana od najavlje beogradskog koncerta, članovi slavnog novosadskog pank benda, ponovo su prijatno iznenadili fanove.

Na jučerašnjoj konferenciji za štampu, održanoj u kineskom restoranu "Makao", najavili su snimanje novog singla i albuma.

O novom singlu, Čonta je rekao: "Imamo ga već spremnog, doradiće se u junu, a izaće u julu. Prvi hit sa tog singla je pesma iz jednog Almodovarovog filma. Neću da kažem kog. Pevam na španskom. To je najzahtevniji vokalni doživljaj koji sam do sada imao. Videćete. Jako prijatno iznenađenje. Druga je na srpskom. Lepa pank stvar. Svi poštovaoci singla "Bila je tako lijepa" biće više nego zadovoljni."

Što se albuma tiče on treba da bude gotov na proleće sledeće godine a na njemu će se naći obrade iz šezdesetih godina sa pesmama sa festivala Opatija, Beogradsko proleće, izbora za Evroviziju.

Organizator koncerta, Long Play, juče je saopštio i cene ulaznica za beogradski koncert. Ulaznice za koncert 21. maja u bašti SKC-a mogu se kupiti po ceni od 1.000 dinara na blagajni SKC-a i Doma omladine i na prodajnim mestima Tiketservisa.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.