vrh dno
1350468907-00.jpg Trablmejker

Delimo karte za koncert Lady Friends and Flowers!

17.10.2012.

Trablmejker u saradnji sa Kišobranom vam poklanja 3x2 karte za koncert mladog zagrebačkog benda Lady Friends and Flowers, koji se održava 19. oktobra u klubu Geca Disko Šteker.

Zagrebački indie electronica bend Lady Friends and Flowers osnovali su pre osam godina braća Srđan i Strahinja Arbutina. Neguju jedinstveni muzički stil na razmeđu moderne underground elektronike i klasičnijeg indie pristupa sa težištem na pevnim melodijama. U proleće 2011. svoj su rad prvi put predstavili na SXSW (South by Southwest) festivalu u teksaškom Austinu. Od nedavnih koncerata zanimljivo bi bilo izdvojiti nastup sa Yip Deceiver-om, side projektom članova benda Of Montreal i kanadskim dream pop duom Memoryhouse. Dvojac trenutno završava svoj prvi EP koji bi trebalo da izađe početkom 2013. godine.
 

Vrata Geca Disko Štekera se otvaraju u 22h, oko 23h počinje koncert, a odmah nakon koncerta DJ pult zauzeće Pown (Indie-Go!), Junior (Kišobran) i Sawyer (Zaokret) koji će ovom prilikom akcenat staviti više na plesnu i elektronsku muziku.

Cena karte je 200 dinara.

Sve što je potrebno kako bi osvojili karte jeste da pošaljete mail sa imenom i prezimenom na redakcija@trablmejker.com, sa naznakom "Za koncert Lady Friends and Flowers".

Čestitamo pobednicima!

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.