vrh dno
1347351918-00.jpg Strane

Poznata predgrupa Anatheme u Zagrebu

11.09.2012.

Njemačka post-rock grupa A Dog Called Ego bit će predgrupa na zagrabačkom koncertu Anatheme u sklopu promocije njihovog novog albuma Weather Systems.

A Dog Called Ego nastali su 2006. godine, a ime je izvučeno iz konteksta rečenice Friedricha Nietzschea njemačkog filozofa i pjesnika ('Whenever I climb, I am followed by a dog called ego'). Njihov debitantski album 'Living Seriously Damages Health' njemački Hard Rock proglasio je jednim od najboljih alternativnih post/rock izdanja posljednjih godina.

Trenutno snimaju svoj treći album, čiji izlazak je najavljen za početak 2013.god, a nastup sa Anathemom u zagrebačkom kubu Boogaloo, 11. oktobra dobar je početak za predstavljanje hrvatskoj publici.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 120 kuna do 10. septembra, od 11. septembra po cijeni od 140 kuna te na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 160 kuna.

Nabava ulaznica moguća je na svim prodajnim mjestima eventima u Zagrebu, na www.eventim.hr i na mail rezervacije@twiligh-mag.net. U mail je potrebno napisati ime i prezime (ne više od dva), a pod subject maila Anathema.

Autor: S.Ž.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.