vrh dno
1351511504-00.jpg Domaće

Najbolji Pink Floyd tribute bend dolazi u Zagreb

01.11.2012.

Najbolji Pink Floyd tribute bend na svijetu - Brit Floyd, priredit će svoj dvosatni spektakularni šou 8. novembra u zagrebačkoj Dvorani Sportova.

Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment, i Damian Darlington, gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda (koji je imao priliku svirati Davidu Gilmouru na proslavi njegovog 50. rođendana, 1996. u Londonu).

Njihovi početci se nalaze u The Australian Pink Floyd Show-u, no zbog razilaženja mišljenja među nekim članovima došlo je do nastanka sadašnjeg The British Pink Floyd Show- skraćeno The Brit Floyd Show, u kojem je većima članova iz The Australiana.

Ova turneja pod nazivom "A Foot in The Door World Tour 2012" je posvećena aktualnom, kompilacijskom, "Greatest hits" albumu Pink Floyda "A Foot In The Door", a vizualno je koncipirana prema posljednjoj turneji orginalnih Pink Floyda, "Division Bell Tour" iz 1994. i uključuje identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu.

Brit Floyd izvode većinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda, pa tako i one s najpopularnijeg izdanja, multiplatinastog albuma "The Wall" (1979).  Zbog mnogobrojnih zahtjeva publike, novi show Brit Floyda uključivat će i punu, dvadeset i tri minute dugu izvedbu pjesme "Echoes".

Trenutna akcijska cijena ulaznica iznosi: za parter 180 kuna (200 kuna na dan koncerta) i za tribine 210 kuna (230 kuna na dan koncerta). Ulaznice možete nabaviti reko sustava eventim www.eventim.hr i na način da ih se rezervira putem maila rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervacije je potrebno napisati ime i prezime, vrstu ulaznice koja se želi rezervirati tj 'parter' ili 'tribina', broj ulaznica (maksimalno dvije ulaznice na jedno ime) i Brit Floyd pod subject e- maila. Cijena ulaznica preko rezervacija je standardna pretprodajna, a podižu se na blagajni na dan koncerta.

Autor: S.Ž.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.