vrh dno
1351504380-00.jpg Domaće

Počela prodaja ulaznica za Depeche Mode u Beogradu

29.10.2012.

Budite brzi i kupite karte po promotivnoj ceni. Prodaja ulaznica za Depeche Mode, koji će svirati 19. maja sledeće godine na Ušću, počinje danas u podne (ponedeljak, 29. oktobar) preko sajta Gigstix.com.

Za najbrže u prodaji će biti najjefitinije ulaznice po promotivnoj ceni od 2.990 dinara.

Kada se ove ulaznice rasprodaju regularna cena za parter iznosiće 3.990 dinara. U prodaji će biti i ulaznice za fan pit po ceni od 5.990 dinara, takođe u ograničenom broju, kao i VIP ulaznice čija će cena iznositi 9900 dinara. Pored online kupovine na sajtu Gigstix.com, ulaznice će biti dostupne i u lancu prodavnica Corner shop širom Srbije.

„I dalje nas raduju nastupi uživo, energija tokom koncerata. Mi smo postali bend kakav smo danas tokom godina, tokom iskustava sa koncerata. To je i dalje najveći izazov za nas“, izjavili su članovi benda na nedavno održanoj pres konferenciji u Parizu.
 
U okviru velike evropske turneje Depeche Mode će svirati i 17. maja u Istanbulu, 21. maja u Budimpešti i 23. maja u Zagrebu (Hipodrom).
Depeche Mode su trebali da nastupe 20. maja 2009. u Beogradu, ali je zbog bolesti Davida Gahana tada otkazano čak 8 koncerata sa tadašnje turneje - Atina, Istanbul, Bukurešt, Sofija, Beograd, Varšava, Riga, Viljnus. 
 

Autor: M.B.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.