vrh dno
1350397864-00.jpg Domaće

Hollow Haze predgrupa Acceptu u Zagrebu

16.10.2012.

Njemačke legende heavy metala grupa Accept nastupit će po prvi puta u Hrvatskoj 24. oktobra sa početkom u 20 sati u dvorani Jedinstvo u Zagrebu. Kao predgrupu su izabrali italijanski progressive heavy power metalce Hollow Haze.

Hollow Haze dolazi iz Vincenze, osnovan je 2003. godine a u karijeri je objavio četiri studijska albuma, među kojima je aktulni 'Poison in Black'.

Njemačkom Acceptu ovo je prvi nastup u Hrvatskoj u nihovih skoro 40 godina karijere. Sada nam dolaze u sklopu Europe Fall 2012 turneje kojom promoviraju svoj najnoviji album 'Stalingrad'.

'Stalingrad' je glazbena priča o jednoj od najvećih bitaka u povijesti prezentiranoj kroz dvoje umirućih ljudi koji nalaze utjehu jedno u drugome. Accept je ujedno i vlasnik najspektakularnijeg heavy metal reuniona s albumom 'Bloood of the Nation' iz 2010. godine. Ove godine nisu nastupali po festivalima pa će ovaj zagrebački koncert biti odlična prilika obožavateljima da ih vide uživo.

Cijena ulaznice u pretprodaji 150 kuna, dok će na ulazu u dvoranu, na dan koncerta koštati 170 kuna. Mogu se nabaviti na prodajnim mjestima u Zagrebu, te za posjetitelje izvan Hrvatske preko sustava eventim na www.eventim.hr.

Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime (maksimalno 2 ulaznice na 1 ime) i ACCEPT pod subject e-maila. Cijena ulaznice putem rezervacije je regularna pretprodajna cijena, a ulaznice se podižu na dan koncerta na blagajni dvorane.

Autor: S.Ž.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.