vrh dno
1350152209-00.jpg Domaće

Zombi šetnja u Beogradu

13.10.2012.

U sklopu Festivala srpskog filma fantastike, u subotu 20. oktobra biće upriličena prva srpska Zombi šetnja. Krenuće u 17.00 sa Trga Republike a završiće se u 17.45 u Domu omladine Beograda, gde će biti najbolje maskiranim i našminkanim učesnicima biti dodeljene nagrade.

Šminkanje i maskiranje najmanje 200 dobrovoljaca će početi u 11 sati u Domu omladine. Ovaj posao će raditi tim na čelu sa domaćim majstorom za maske i specijalne efekte Miroslavom Lakobrijom.

Kako koja veća grupa bude gotova, odlaziće na Trg Republike, na kojem će počev od 14 sati početi muzičko igrački program.

U 14 sati će nastupiti DJ Fyono, od 15 sati koncert će imati novosadska grupa DredDup, a u 16 sati kreće Ganganstajl ples i specijalna plesna tačka u čast učesnika Zombi šetnje, u kojoj će, pored profesionalno napravljenih zombija moći da učestvuju i građani koji sami sebe maskiraju u zombije.

Šetnja će krenuti u 17 sati trasom: Trg Republike – Knez Mihajlova – hotel Moskva – podzemni prolaz kod hotela Moskva – Mekdonalds – Bezistan – Trg Nikole Pašića – zgrada Borbe – Dom omladine.  

Promoter šetnje je kompanija Foks, povodom trećeg serijala TV serije Walking Dead, a u program će učestvovati i organizacija Deca Vračara.

Festival srpskog filma fantastike organizuje udruženje Mladi kadrovi iz Beograda u partnerstvu sa Domom omladine Beograda i Muzejem Jugoslovenske kinoteke, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Srbije.
 
Autor: M.B.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.