vrh dno
1349291453-00.jpg Domaće

Dobrodošli na drugi po redu StandUpFest!

03.10.2012.

Na drugom po redu StandUpFestu, međunarodnom festivalu stand up komedije, posetioce Doma omladine Beograda zabavljaće blizu 20 komičara iz celog sveta.

U godini u kojoj nam prete smakom sveta, raznoraznim društveno-ekonomskim kataklizmama – branimo se osmesima! Sada već tradicionalno, u oktobru u Domu omladine Beograda, StandUpFest dovodi izvođače koji će nas provereno zasmejati, ali i navesti na razmišljanje! Već prve festivalske večeri, 19. oktobra, posetioci StandUpFesta dobiće sliku stand up komedije u regionu kada će se publici predstaviti po jedan kvalitetan izvođač iz svake od bivših jugoslovenskih republika. Među njima su i komičari koji premijerno nastupaju pred domaćom publikom: Ivan Šarić iz Hrvatske, Saško Kocev iz Makedonije i Aida Bukva iz Bosne i Hercegovine. Program vodi komičar iz organizacije Standup.rs – Srđan Dinčić.

Druženje sa komičarima iz Srbije i regiona nastavlja se druge večeri StandUpFesta, kada će program voditi gošća iz Zagreba – stand up komičarka Marina Orsag
U završnici StandUpFesta, 21. oktobra, „pravićemo se Englezi“ sa izvođačima iz Velike Britanije, Kanade i Australije – komičarima koji prvi put nastupaju u Srbiji.
Program StandUpFest2012:
Petak, 19.10. Dan Prvi
Voditelj večeri Srđan Dinčić – Standup.rs (SRB)
Tin Vodopivec (SLO), Aida Bukva (BiH),  Ivan Šarić (HR) , Saško Kocev (MK), Aleksandar Perišić -  Standup.rs (SRB), Vlatko Štampar (HR)
 
Subota, 20.10. Dan Drugi
Program vodi Marina Orsag (HR)
 Goran Furjan (HR), Nesha Bridges - Standup.rs (SRB), Perica Jerković (SLO/BiH), Domagoj Pintarić (HR), Jelena Radanović - Standup.rs (SRB), Nikola Silić - Standup.rs (SRB)
 
Nedelja, 21.10. Dan Treći
“Pravimo se Englezi”
Christian Steel (UK)
London calling:
Gordon Southern (UK)
Bryan O'Gorman (CA)
 
Lokacija: velika sala Doma omladine Beograda
Datum: 19, 20. i 21. oktobar
Vreme: od 20h
Cena ulaznice: 500 din i 200 din (za sedeća odnosno stajaća mesta)
Cena kompleta za sva tri festivalska dana je 1.200 din. Napomena: broj kompleta je ograničen, te požurite ;)
Karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda (011/ 3248 202) i na svim prodajnim mestima Eventim-a.
 
Autor: M.B.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.