vrh dno
1349183178-00.jpg Domaće

Premijera filma Celebration Day Led Zeppelina

02.10.2012.

Premijera filma 'Celebration Day' koji prikazuje legendarni nastup Led Zeppelina u londonskoj Areni najavljena je za 17. oktobar.2012. ekskluzivno u Cineplexxu.

10.decmbra 2007. Led Zeppelin su stupili na pozornicu 02 Londonske Arene, kakao bi održali koncert u čast svog dragog prijatelja i osnivača Atlantic Recordsa Ahmeta Erteguna.

Ono što je zatim uslijedilo bilo je dvosatno ubrizgavanje čistog punokrvnog blues-rocka sa potpisom Zeppelina, te je koncert instantno zapisan u dio legende o jednom od pet najvećih rock bendova ikad.

U izvedbi je 16 pjesama iz Led Zeppelin zvjezdanog kataloga koji uključuje i znamenite ,Whole Lotta Love 'Rock'n'Roll', 'Kashmir', i 'Stairway to Heaven'.John Paul Jonesu, Jimmyju Pageu i Robert Plantu na stageu se pridružio Jason Bonham sin bubnjara Johna Bonhama.

Iako se za koncert interesiralo 20 milijuna ljudi, tek 18 tisuća sretnika imalo je priliku dobiti ulaznice za koncert na koji se čekalo 27 godina.

Ulaznice za hrvatsku premijeru potražite na blagajnama kina:

Cineplexx City Centar One East

Cineplexx Centar Kaptol

Cineplexx City Centar One Split

Cineplexx Avenue Mall Osijek.

A za sve ostale koji neće biti u mogućnosti posjetiti premijeru 'Celebration day' će biti objavljen i u višestrukim video i audio formatima, a svoje prednarudžbe možete napraviti već sada na www.dancingbear.hr/records.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.