vrh dno
1347530174-00.jpg Domaće

Soen predgrupa Paradise Lost u Zagrebu

13.09.2012.

Soen progresivni metal bend, koji se sastoji od veoma iskusnih metal glazbenika bit će predgrupa Paradise Lostu na njihovom zagrebačkom koncertu 15. oktobra u klubu Boogaloo.

 Soen je osnovan 2004. godine, glavni začetnici ideje su tadašnji bubnjar Opetha Martin Lopez i Kim Platbarzdis gitarist švedske grupe Willowtree. Lopez ja sa grupom Opeth između 1998. i 2004. snimio njihova ponajbolja izdanje, te sa grupom Amon Amarth njihov debi album.

Soen je tijekom 2011. radio na albumu koji je izašao u veljači ove godine pod imenom 'Cognitive'. Prvi spot sa istoimenog albuma izašao je za pjesmu 'Savia' čiju režiju potpisuje hvaljeni radatelj Patrick Ulaeus odgovoran za spotove glazbenika poput In Flames, Samael, Arch Enemy Children of Bodom i mnogih drugih.

 

Turneja sa Paradise Lost odlična je prilika Soenu da se po prvi puta predstavi hrvatskoj publici.

Akcijska cijena ulaznica do 10.septembra inosi 130 kuna, nakon toga će biti 150 kuna i na dan koncerta ulaznice možete kupiti po cijeni od 170 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima eventima u Zagrebu, na www.eventim.hr i preko maila rezervacije@twilight-mag.net. Preko jednog maila moguće je rezervirati najviše dvije ulaznice tako da se napiše ime i prezime, a pod subject maila potrebno je napisati Paradise Lost. Rezervirane ulaznice se podižu na blagajni kluba.

Autor: S.Ž.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.