vrh dno
1347388843-00.jpg Domaće

Stalni konkurs Poezina za nastup na “Open Poetry”

11.09.2012.

Nakon veoma uspešnog “Poezin Open Poetry” događaja izvođačke poezije u klubu “Ilegala” na kome je nastupilo preko 20 izvođača, koji su prošli prvi konkurs Poezina za nastup na Open Poetry događaju, predstavnici Poezina raspisuju stalni konkurs za nastup izvođača na mesečnim događajima Spoken Word poezije.

Uslovi konkursa su sledeći:

1. izvođač preko obrasca za prijavu na Poezin sajtu, šalje svoje podatke i dve pesme. Takođe u obzir dolaze poetski performansi i poetski video radovi,

2. poezija mora da bude savremena, urbana i prilagodljiva izvođačkoj sceni gde izvođača procenjuje publika i nagrađuje aplauzom,

3. ako izvođač ima dodatne audio i video fajlove, može preko mejla kontakt@poezin.net poslati detaljnije objašnjenje za svoj nastup, kao i fajlove, relevantne linkove itd.

4. u slučaju da je poetska grupa u pitanju, članovi grupe treba da pošalju opis performansa i ako imaju video arhivu potrebno je da pošalju relevantne linkove. Ovo važi i za pojedince koji se bave poetskim performansom.

Link za prijavu na konkurs: http://www.poezin.net/prijava-za-poetski-klabing/

Mejl za prijavu na konkurs: kontakt@poezin.net


NAPOMENA: izvođači koji ne prođu na nekom od konkursa Poezina, imaju mogućnost da se prijave i za idući konkurs ali pod uslovom da pošalju nove pesme, odnosno novi koncept za nastup.

Autor: A.D.

Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.
Komentarisanje zatvoreno.