vrh dno

Veliki rock 'n' roll cirkus

Priče sa graničnih područja umetnosti, razuma i dobrog ukusa

Dame i gospodo, velika atrakcija na Trablmejkeru! Vašoj cenjenoj pažnji i plemenitoj radoznalosti predstavljamo umetnike za koje su čuli svi, iako retko ko može da se seti ijedne njihove pesme. Muzičare koji su karijeru izgradili svojim izgledom, umetnike čija je umetnost proizvela više kontraverze nego katarze, i ljude koje je šoubiznis proslavio, ponizio ili pregazio. Veliki rock 'n' roll cirkus vas vodi do samih granica umetnosti, zdravog razuma i dobrog ukusa – i dalje od toga.

O autoru:

Mladen J - nishizawa

Trenutno nije upisana

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Dread Zeppelin

Dread Zeppelin

Zep + Elvis + Reggae

06.10.2012.

Dread Zeppelin su se svideli publici, a verovali ili ne, i samom Plantu – iako je on čovek kojeg nije tako lako impresionirati, za Dread Zeppelin je imao samo reči hvale.


Green Jellÿ

Green Jellÿ

Netalentovani bend koji je zabavljao idiote glupim lutkarskim predstavama

22.09.2012.

Umesto da se bakću muziciranjem, njima je bilo mnogo zanimljivije da na sceni razbijaju televizore macolom, da se gađaju sladoledima sa publikom i da prosipaju lažnu krv po sceni.


Đorđe Marjanović

Đorđe Marjanović

Preteča

22.04.2012.

Do tada, pevači bi lepo i pristojno stali pred mikrofon u stav mirno i otpevali svoje bez da se pomere s mesta. Đorđe je na sceni skakao, klečao, plakao - njegovi nastupi su bili ispred svoga vremena, koliko i nastup Martija MekFlaja na Čaroliji pod morem.


Rockbitch

Rockbitch

Kučke iz pakla

10.03.2012.

Šta ima neobično u tome da na sceni pevačica benda gitaristkinji, dok ova svira solažu, daje ritam. Jezikom.


KISS

KISS

Oni su (bili) ovde samo zbog para

22.02.2012.

KISS zapravo i nisu bili bend – oni su bili fabrika para. Uspeli su da se komercijalizuju toliko da praktično nije bilo proizvoda sa njihovim logotipom koji u to vreme nije bilo moguće kupiti u Americi – od majica, preko lančboksova, do lutkica sa likovima članova benda, nalik barbikama.