vrh dno

Kukuslavija

Pisma iz paralelne nestvarnosti

Satirična priča u nastavcima koja govori o nepostojećoj obećanoj zemlji i pismima mladog studenta iz glavnog grada, njegovom životu i svakodnevnici u Kukuslaviji. Paralelni univerzum koji je opšta suprotnost našem, uverenja i načelja kojima danas ne možemo da se pohvalimo, gde god da se nalazimo.

O autoru:

Djordje Ilić - Krsni Kum Djordje

Kum kumuje, snaga klade se budale, siguran dobitak kad Shone čuva mi djale! www.mojunderground.com/outraw - www.myspace.com/defendor22 - msn - outrodef22@hotmail.com

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Petar i Prilika na pomolu

Petar i Prilika na pomolu

Ponovo smo tu

12.05.2011.

U budućnosti, moja Jugoslavija više nije Jugoslavija. Opet će se zvati Srbija. Svest mog naroda će biti dovedena u pitanje. Kukuslavija i Jugoslavija koegzistiraće uspešno do jednog momenta, kada "glupost" u Jugoslaviji dosegne svoj vrhunac.


Cenjeni

Cenjeni

Fabula na horizontu!

29.03.2011.

Suočavanje sa strahovima ne osigurava i oslobađanje od strahova.


Drznik

Drznik

Ili noge nalaze put, ili će put naći noge

21.03.2011.

Tu noć sam prespavao u kancelariji. Patrolirao sam na svakih pola sata oko pošte i osećao sam se potpuno iscrpljeno u cik zore, kad je došla isporuka novih pošiljki.


Prvo pismo

Prvo pismo

Iza, i dalje od iza

14.03.2011.

Neko se šalio sa mnom. Neko se drznuo i tutnuo ovu kovertu u korpu dok ja nisam obraćao pažnju. „Kukuslavija!“ Pa šta bi mu to značilo?