vrh dno

Belgrade Design Week

Beogradska nedelja dizajna 2010 - Najveći kreativni umovi 21. veka

Osnovana 2005. godine, Beogradska nedelja dizajna je prvi festval kreatvnih industrija i savremenog biznisa u Srbiji i regionu kome gravitra preko 100 miliona ljudi između Milana i Istanbula. Već petu godinu za redom, eogradska nedelja dizajna uspešno uspostavlja interkulturni i poslovni dijalog između globalne dizajn scene, lokalne i regionalne kreatvne industrije i grada Beograda.

O autoru:

Trabl Mejker - Trablmejker

we are watching you! anonymous bosna i hercegovina ;)

Više o autoru...
Poslednje epizode:
BDW Konferencije

BDW Konferencije

Atelje 212

10.06.2010.

Imena poput Bjarkea Ingelsa iz, sada već čuvenog studija BIG iz Danske, Ola Runea, Jacoba Van Rijsa ( jedan od trojice osnivača čuvenog studija MVRDV iz Holandije) i Larsa Holme Larsena bila su dovoljan razlog da se Atelje dubke napuni.


Design Premiers

Design Premiers

Premijeran i inovativan dizajn (Video)

08.06.2010.

Samo je bilo potrebno da odlučite šta vas najviše interesuje: italijanska keramika, tkanine i mebl, unikatni umetnički radovi, najbolja audio i video oprema, nameštaj, rasveta itd.


Design

Design "Smart" Labs

Radionice

04.06.2010.

Prijavljeni su bili odabrani selekcijom svojih dosadašnjih kreativnih ostvarenja u odnosu na temu radionice na kojoj bi želeli da učestvuju. Ove godine, u cilju podizanja opšteg nivoa znanja i edukovanja na polju kreativnih industrija,


MTV @BDW

MTV @BDW

Žurka povodom otvaranja Belgrade Design week-a

29.05.2010.

2. juna 2010. godine na splavu Plastic Light, sa početkom u 22:30, regionalni MTV organizuje žurku povodom otvaranja Belgrade Design Week-a.


Konkurs za učešće na konferenciji Belgrade design week

Konkurs za učešće na konferenciji Belgrade design week

Budi i ti tamo

24.05.2010.

BDW je ove godine pokrenuo i društveno-odgovornu akciju sa domaćim kompanijama i institucijama koja za cilj ima da najboljim studentima srpskih univerziteta omogući besplatno učešće na konferenciji.