vrh dno

SIRUP

Sport I Rekreacija U Prirodi

Emisija posvećena svima koje ne drži mesto i guši zatvoren prostor.

O autoru:

Trabl Mejker - Trablmejker

we are watching you! anonymous bosna i hercegovina ;)

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Sanjala sam san

Sanjala sam san

Uspon na Borski Stol

30.12.2010.

Ispred tebe je uspon kakav u životu nisi video, i shvatiš koliko si zapravo mali, nevidljiv. Ne postojiš. Klizave, džinovske stene. Ne daju ti da vidiš nebo. I uski prolaz koji se penje kroz njih.


Igor Deranja

Igor Deranja

Prvi Hrvat koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda uz Wakeboard maraton 24h

21.09.2010.

"Stavili su mi slušalice s muzikom u uši, naljepili "duck tape" da ne ispadaju, ipod stavili u kondom da ne propusti vodu i sve ostalo je samo zabava!".


Kameno more

Kameno more

Uvod ili: Šta se do tamo dešavalo

25.07.2010.

U potpunom miru i tišini kampovali smo na livadici ispred uklete Tošine banje. Nadrealnu tvorevinu je poslednjih četvrt veka svog života pokušao da podigne čudesni starac Toša Lazović.


Pećinari u osvajanju Beljanice

Pećinari u osvajanju Beljanice

Dan drugi

24.06.2010.

Krenuli smo svi zajedno put glavnog hodnika a onda smo Ljilja i ja rešile da se izgubimo. Skrenule smo u prvi bočni kanal u želji da nađemo nešto interesantno (recimo mesto gde moramo da popijemo napitak da bi mogle da prođemo). Ali avaj!


Pećinari u osvajanju Beljanice

Pećinari u osvajanju Beljanice

Dan prvi

17.06.2010.

Zamalo da zaboravim. Put do pećine je bio poprilično strm, nagib terena je mestimično zahtevao hodanje četvoronoške (bar u mom i Ljiljinom slučaju) bilo je proklizavanja, kršenja po kamenjaru, čak smo imale i bliski susret sa (odvratnom) crnom žabom zbog koje smo malčice produžile put (zaobišle smo je u poprilično velikom luku).