vrh dno

Refleho, Časopis Društva hispanista

Refleho vas poziva da sa nama sanjate, maštate, da svakog ponedeljka prelazite Atlantik ka neiscrpnim izvorima inspiracije!

Društvo hispanista vas poziva da uronite u magični svet hispanistike. Kroz bogat sadržaj našeg časopisa Refleho (Reflejo, Revista de Asociacion de hispanistas), koji će svakog ponedeljka biti predstavljen na sajtu trablmejker.com, zakoračite u zemlje španskog govornog područja, upoznajte se sa njihovom muzikom, kinematografijom, književnošću, običajima, slavljima, umetnošću, istorijom, aktuelnim dešavanjima... Članovi novinarske sekcije Društva hispanista pokušaće da vam prenesu bar deo svog iskustva u susretu sa španskim jezikom koji spaja kontinente i najrazličitije kulture.

O autoru:

Reflejo

Trenutno nije upisana

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Ne plači za mnom Argentino

Ne plači za mnom Argentino

Lice i naličje mita o Evi Peron

16.10.2012.

Njena lepota, emotivni diskursi i sposobnost da se približi narodu, učinili su je jednom od najharizmatičnijih osoba koje su obeležile vek za nama.


Budućnost tanga je u Istočnoj Evropi

Budućnost tanga je u Istočnoj Evropi

Intervju sa Super Sabinom

04.06.2012.

Podjednako raspoložen da razgovara o tangu, putovanjima, politici i ekonomskoj krizi u Evropi, Super Sabino sa ushićenjem priča o svom drugom beogradskom iskustvu.


Novo izdanje festivala

Novo izdanje festivala "Belgrade Tango Encuentro"

BTE ove godine slavi tri godine svog postojanja.

17.04.2012.

Beograd po treći put ima čast i zadovoljstvo da tango publici ponudi vrsni festival – Belgrade Tango Encuentro (BTE) – koji će ove godine, od 17. do 23. aprila, u našu prestonicu dovesti još veći broj umetnika i privući još veći broj učesnika.


Deset najpoznatijih i najnagrađivanijih hispanskih filmova

Deset najpoznatijih i najnagrađivanijih hispanskih filmova

Refleho preporučuje!

20.02.2012.

Refleho preporučuje deset najpoznatijih i najnagrađivanijih hispanskih filmova. Zavirite u listu, pogledajte filmove i osetite pravi duh Španije.


Refleho razgovori sa poznatima

Refleho razgovori sa poznatima

Izbor iz citata poznatih sagovornika

24.01.2012.

Imali smo tu čast da tokom godina razgovaramo sa mnogim velikanima, pročitajte neke od odabranih misli specijalno ta "Refleho".