vrh dno

BELEF10

Beogradski letnji festival

Beogradski letnji festval, neskromno, svoj budući rast treba da gradi na ambiciji kojom ce izaći iz zatvorenog kruga jedne te iste publike spremne da konzumira kulturne i umetničke sadržaje, da formom, mestom i programom ,,okupira" grad, "presretne" i ,,uvuče" u svoje sadržaje i one kojima su ti sadržaji uobičajeno nedostupni, neprivlačni i nerazumljivi.

O autoru:

Trabl Mejker - Trablmejker

we are watching you! anonymous bosna i hercegovina ;)

Više o autoru...
Poslednje epizode:
BELEF 2010

BELEF 2010

Novi talas u reči i slici

25.07.2010.

Dobri radovi, momenti zabeleženi Jelinim objektivom, opet su oživeli duh jednog vremena...


Blek Le Rat

Blek Le Rat

Radovi na papiru u javnom prostoru

23.07.2009.

Blek Le Rat (Xavier Prou) istinski je velikan street art scene. On će se beogradskoj publici predstaviti 28.– 29. jul gde će izvesti nekoliko svojih radova u javnom prostoru. Magacin u Kraljevića Marka


Korzo

Korzo

Mapiranje sećanja grada Beograda

14.07.2009.

Fotografija kao medij u značajnoj meri vezuje se za građansku kulturu. Postojanje velikog broja ne samo istorijskih fotografija, koje obeležavaju značajne istorijske trenutke i ličnosti, već i porodičnih albuma u brojnim kolekcijama u Beogradu, ukazuje upravo na postojanje jasno formiranog građanskog društva u Beogradu od druge polovine 19. veka.


Marta Lađanski - DRIFTING

Marta Lađanski - DRIFTING

Večeras u pozorištu na Terazijama

11.07.2009.

Predstava je bazirana na muzičkom iskustvu autora, tokom slušanja snimka živog nastupa mađarske grupe „Desert Chaos“. Kotrljajuća muzika, koja nosi monotone, usamljene melodije i opsesivno duge motive.


Ashley Thomas

Ashley Thomas

Bitef Art Caffe

04.07.2009.

Ashley Thomas je ponovio svoj koncert sledeće noći u predivnom ambijentu Bitef Art Caffe – a