vrh dno

Raport

Ako nije zapisano, nije se ni dogodilo.

Raport je emisija izveštaja o dešavanjim. Koliko god se trudili da obiđemo što više događanja i napišemo raport, nikada ne stignemo svuda. Zato ste tu vi! Napišite raport za nekog dešavanja i pošaljite nam na redakcija@trablmejker.com i mi ćemo ga rado objaviti.

O autoru:

Trabl Mejker - Trablmejker

we are watching you! anonymous bosna i hercegovina ;)

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Who See @ Bašta KST-a

Who See @ Bašta KST-a

Dedduh i Noyz napravili šou pred prepunom baštom KST-a

28.09.2014.

Izvedena je većina pesama koje su ljudi prihvatili kao nove hitove i tako dokazali da veliku armiju fanova imaju i u Beogradu, a takođe i u Srbiji, tako da su uvek dobrodošli među našom publikom


Prti Bee Gee @ Bašta Sava Centra

Prti Bee Gee @ Bašta Sava Centra

Prti Bee Gee još jednom dokazao koliko ima vernu publiku koja čeka i do najsitnijih sati.

16.09.2014.

Možda nije sve bilo kako je trebalo, možda se očekivalo više (i pubilke, a i od organizatora) ali ekipa Illegal Biznisa se ipak iscimala oko ovog događaja tako da sa te strane rispekt.


THCF - Koncert u Barutani

THCF - Koncert u Barutani

THCF održao nezaboravan i lud koncert u Barutani

01.09.2014.

THCF je još jednom pokazao koliko mogu da naprave dobar i kvalitetan šou i da imaju publike koja je uvek spremna da svaku pesmu repuje horski.


Megawatt, FKLC i Šalterski službenik @ BIGZ

Megawatt, FKLC i Šalterski službenik @ BIGZ

Prohibicija i legalizacija

03.08.2013.

Svi koji su propustili svirku Požarevljana su se najstrašnije zeznuli, budući da Megawatt sinoć nisu odsvirali - oni su objasnili.


In Music festival

In Music festival

24-26.06.2013

27.06.2013.

Publika je doslovno proždrla Iggyja grljenjem tako da je u jednom trenutku morao biti iznešen sa stagea.... Publici se zahvalio nebrojeno puta u svom stilu 'Thanks for fucking listening to us', a mi otišli sa mišlju Iggy će i sljedećim generacijama biti kum, djed pa i pradjed panka, ali će ostati dobar stari i neponovljivi Iggy.