vrh dno

Extremecell

Četvrtkom i nedeljom sa totalnim adrenalinom!

O čemu mi to ???
O entuzijazmu !!!!

Šačica ljudi koja užurbano radi na "povraćaju" extremnih sportova u izvornom smislu bez mnogo mudrosti, matematike i predrasuda... Poneki i nisu u tom fazonu na duge staze ili za zajedničku stvar, ali bez njih bi sve ovo bilo bezveze... Dosta rada, dosta priče i ubeđivanja, ali uvek uspešno na kraju...
Priče o ljudima koji su izneli taj sport i utabavanje staza za nove klince koji bi trebalo da nas jednog dana uvedu u svetske tokove extreme puteva..
O svemu tome ponaosob u ovoj emisiji...

O autoru:

Marijana Popović - maryjane

Trenutno nije upisana

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Alpske skijaške discipline

Alpske skijaške discipline

Spust, slalom, veleslalom, superveleslalom

30.01.2009.

Prosečne brzine se kreću između 80 i 110 Km/h. Velike brzine, opasne zbog padova, smanjuju se postavljanjem odgovarajućeg broja vrata. Nošenje kacige je obavezno.


Snowboard (4. deo)

Snowboard (4. deo)

Pomoć u kupovini

25.01.2009.

Ako ste prilikom pribavljanja nove opreme za voznju daske na snegu zaključili da su cene previsoke, reći ćemo vam da to ni iz daleka nije dobar izgovor da se ne okusate u tom sportu.


Snowboard (3. deo)

Snowboard (3. deo)

Skijanje i snowboard

22.01.2009.

Upišite kurs u nekom od ski centara i isprobajte nešto novo. Zbog ove daske mnogi su već napustili tradicionalni način uživanja na snegu.


Snowboard (2. deo)

Snowboard (2. deo)

Discipline

18.01.2009.

Bežeći od pritisaka koje donosi profesionalni sport sa svim pravilima, ograničenjima, kontrolom i ocenama, u poslednje vreme sve je popularniji extreme snowboarding. Ova disciplina postoji kao nezavisan pravac u snowboardu i podrazumeva skakanje sa litica, spuštanje niz planinske vrhove ili skakanje iz aviona.


Snowboard (1. deo)

Snowboard (1. deo)

Šta je i kako je nastao

15.01.2009.

Zahtevan i težak, ali pun draži, snowboard je sport koji donosi novu vrstu prijatne panike. Zbog nje se nestrpljivo čeka svaki novi spust, traži teža staza ili dublji sneg. Snowboard je izazov.