vrh dno

Intervju

Svakog utorka toliko toga ima da se kaže

Oni žive u svetu reči, tonova, boja i oblika. Kreativni su i ambiciozni i žele da svoj rad prikažu drugima. Svakog utorka junaci underound scene odgovaraju na naša pitanja i smelo stoje iza svojih dela i ispred vaše kritike. I vama i njima pomažemo da ih bolje upoznate. Da li ćete ih razumeti ili ne, voleti ili zaboraviti, ostaje na vama. Bitno je da za njih čujete! Ovo je pravo mesto za to!

O autoru:

Trabl Mejker - Trablmejker

we are watching you! anonymous bosna i hercegovina ;)

Više o autoru...
Poslednje epizode:
Bogdan Vojnović

Bogdan Vojnović

U susret izložbi digitalnih printova - "KAVEZ"

13.05.2014.

Na grafikama/printovima Bogdana Vojnovića su različiti alati dostupni savremenom umetniku, onome kojem je računar postao štafelaj i upotrebljeni su radi konstruisanja prizora a on, dalje, u posmatraču izaziva određeno raspoloženje ili određeni utisak.


Ničim izazvan

Ničim izazvan

O divnim pesmama, albumu prvencu i mnogo toga još

25.03.2014.

Svi ti problemi koji se javljaju i od kojih verovatno nikada nećemo pobeći se brišu kada se popnemo na binu i krenemo da izvodimo neku pesmu, a ljudi je pevaju sa nama. To nema cenu.


The interview that went wrong

The interview that went wrong

Festina Lente

11.03.2014.

Video zapis u formi intervjua koji će podstaći buran splet dešavanja za sagovornike, urednika Jakšu Nikodijevića i velikog stručnjaka, Nikolu Nikodijevića.


Đuka - Lude žene

Đuka - Lude žene

Beg od neumoljivog točka svakodnevice

01.11.2013.

... beg u muziku je i beg od neumoljivog točka svakodnevice koji samo melje i ako čovek nema neki ventil onda može da bude opasno. A opet, tu je i izazov da pogledaš u sebe i vidiš da li je ostalo nešto od nekadašnje vatre, jer dok ima nje ima i tebe.


Garry Burgman - Gimp

Garry Burgman - Gimp

Život rokenrol nomada

15.10.2013.

Presrećan sam zbog predstojećih koncerata u Srbiji. Nadam se da će publika užvati u onome što radimo i da će pamtiti naše zajedničke koncerte sa bendom Lude žene.