vrh dno
Najviša muzička škola

Back 2 school!

Gde ste bili i šta ste radili na raspustu?

00.00.0000.
"Muzički život se uglavnom vezivao za našu terasu gde smo đipali do kasno u noć, a onda se pred jutro kao sekta spuštali sa svećama do mora na kupanjac"

Kaže Mr. Shonetow da se na prvom času ne predaje pa ćemo da trtljamo. Gde ste bili i šta ste radili na raspustu? Evo ja sam (tradicionalno) bio u mondenskom Kruče-u (franc. način "padežovanja", fenomenalno mesto između ostalog, nažalost, jako poznato po onoj džukeli Abramoviču koji tamo ima kuću) na jednom divnom odmoru uz puno osveženja (vukla nam se gajba po 3 sata, žestinu da ne pominjem- ne priliči mi kao prosvetnom radniku, a alkohol da je dobar i Rusi bi ga pili!).
Muzički život se uglavnom vezivao za našu terasu gde smo đipali do kasno u noć, a onda se pred jutro kao sekta spuštali sa svećama do mora na kupanjac (mada sam jedno veče sa DJ Boogie-m puštao i u "Šansi" u "Good Waters"-u, ali to je za film a ne za priču). Evo poznatih Kručanskih stena:

Vratio sam se pre neki dan, tačno na vreme, da pogledam glamurozni koncert hard rock sastava "Nervous Mailman" (zahvaljujući Mr. Blitzkrieg-u, koji bi mogao da nam prikaže neki zapis sa ovog istorijskog događaja).
Krajnje je vreme i da podelim nagrade za najbolje učesnike testa, te ću ih proslediti Mr. Shonetowu, pošto je bolji sa kontaktima.
Ajde zucnite nešto, gde si ti bio(-la)?

Pogledaj još...
 • 1753-00.jpg

  Radio Ponos

  27.05.2010.
  Prof. Dr. DJ Coldie, kao šef kriznog dance štaba, sa "RADIO PONOS"-om ponovo drži nastavu!
 • 1249604314-00.jpg

  Todd Terry

  07.08.2009.
  Kao jedan od pionira, poznat je po tome što je semplovao disko zvukove, Čikaške uticaje s početka dekade 80-ih
 • Stoja-00.jpg

  Stoja

  21.09.2007.
  "Stoja šalje veliki poljubac svim posetiocima i tek sada najavljuje, nakon sledećeg CD-a, puno iznenađenja na web stranicama, a posebno ...
Komentari
jeca - 09.07.2008. 02:12 h
E te dobre vode, provela dobar deo detinjstva!