vrh dno
Nova Erupcijska izdanja - Prefix i SPAM Erupcija

Nova Erupcijska izdanja - Prefix i SPAM

"Budi se Prefix" i "EPsko SPAMovanje" su pred vama

10.03.2014.
2014. godinu Erupcija je započela izbacivanjem 2 izdanja. U pitanju je svež rep koji će vam sigurno privući pažnje.

Posle dužeg vremena naš kolektiv objavljuje 2 izdanja za koja smo sigurni da će vam ući u uši. 
Iako totalno 2 različita stila repa, sa dve sasvim različite strane ova 2 izdanja krasi veliki zajednički potencijal i mogućnost da će se čuti u mnogo širim krugovima.

Pa da počnemo...

Prefix - Budi se Prefix

Prvi album koji vam predstavljamo je zajedničko prijateljsko izdanje kolektiva naVAMga i Erupcija. 

Jedan od novijih članova naVAMga ekipe Prefix predstavlja vam svoj prvi solo album pod nazivom "Budi se Prefix". Evo šta o projektu kaže sam Prefix:

"Zadovoljan sam čitavim materijalom albuma prvijenca. Sve što smo odradili je bilo iz dubine duše , iskreno i realno . Želim da se zahvalim ljudima koji su učestvovali na albumu i svojom kreacijom učinili ga ovakvim kakav jeste . Ponosan sam što album nosi pečat naVAMge koja predstavlja pravi Hip Hop,zadovoljsto je sarađivati i učiti od takve ekipe."

Album sadrži 11 svežih i opuštajućih traka. Od gostiju na albumu tu su Bacili (koji je prošle godine u ova doba izbacio album "Plan C"), DJ-evi Maraku i Mrki i Ilija Gajević, gitarista grupe Zoon Politikon. Za bitove su zaduženi Coa, DJ Shadow, Bojkez, Bacili i Joe Shua Kizz.

 

DOWNLOAD

PLEJLISTA

 

SPAM - EPsko SPAMovanje

 

Drugi album koji vam predstavljamo je već neka druga priča koju ne može svako da skapira na pravi način. 

U pitanju je album skoro novoformirane grupacije SPAM koju čine Serhio Patos (nekima poznat kao Srx Rename, član Street Dogz ekipe) i Alehandro Macos (član ekipe My House BRE!!!). Pred vama je njihov prvi zajednički projekat pod nazivom "EPsko SPAMovanje".

Do saradnje ova 2 momka je došlo još ranije, ali su tek od septembra 2013. odlučili da formiraju duo pod nazivom SPAM. Njihove pesme se isključivo baziraju na formi trolovskog repa koji uključuje veoma vesele i šašave teme u kojima njih dvojica pokušavaju da na što originalniji način da obrade sve lepše segmente života i svojim SPAMovanjem sklone ljude od dosadne i sumorne svakodnevice.

Gosti na albumu su: VeB, DelKor (Kripl Pipl), Hugo, Lester, Miž (My House BRE!!!) i Mićke (Demencija).

Bitmejkeri su: Toksik, Srx Rename, Patka, Keysmo (Tutti Frutti All Stars), Crux (Bauk Squad) i Budala Djubretova (Neki Od Juče)

DOWNLOAD

PLEJLISTA

 

I tako smo započeli još jednu Erupcijsku godinu u toku koje možete da očekujete još mnogo toga od izvođača koji nose pečat Erupcije. 

Mir svima!

Pogledaj još...
Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.