vrh dno
Ashley Thomas BELEF10

Ashley Thomas

Bitef Art Caffe

05.07.2009.
Ashley Thomas je ponovio svoj koncert sledeće noći u predivnom ambijentu Bitef Art Caffe – a

Iako je planirano da koncert Ashley Thomas- a vide samo učesnici Univerzijade, BELEF se potrudio da izađe u susret i beogradskoj publici, i na naše veliko zadovoljstvo Ashley Thomas je ponovio svoj koncert sledeće noći u predivnom ambijentu Bitef Art Caffe – a (iako je planirano da bude na otvorenom, a sila atmosferskih prilika naterala u zatvoren prostor)  bio dovoljno veliki da primi sve one koji su očekivali da čuju ovog sjajnog umetnika.

Kombinacijom funk, soul i jazz uticaje u svom muzičkom opusu dobijamo jedan potpuno nov prefinjen pre svega i vrlo emotivno nabijen izraz koji prožima, podiže i pomera, što je lično za mene veliko osveženje. Odlična prijatna i intimnija atmosfera prostora dozvolila je prisniji odnos i sjajnu komunikaciju između publike i benda koji je isijavao pozitivne tonove. Vrlo iznenađujuće tople melodije  engleskog sastava  predstavljaju fuziju, pa rekao bih čak i bossanova pravca (neka me neko slobodno ispravi) kojim dominira izrazito prepoznatljiv Ashley-ev vokal u kombinaciji sa sjajnim ritmovima koje u ogromnom spektru plasiraju. Sve to preliveno je fantastično doziranim duvačkim deonicama.

Definitivno nešto što morate preslušati i uvrstiti u svoje muzičko iskustvo. To je ono što ovaj festival upravo razlikuje od svih drugih.

 

 

Ashley Thomas on MySpace

www.ashleythomas.co.uk

txt:Hades

Photo:Hades

Pogledaj još...
 • 1816-00.jpg

  BELEF 2010

  25.07.2010.
  Dobri radovi, momenti zabeleženi Jelinim objektivom, opet su oživeli duh jednog vremena...
 • 1440-00.jpg

  Blek Le Rat

  23.07.2009.
  Blek Le Rat (Xavier Prou) istinski je velikan street art scene. On će se beogradskoj publici predstaviti 28.– 29. jul ...
 • 1430-00.jpg

  Korzo

  14.07.2009.
  Fotografija kao medij u značajnoj meri vezuje se za građansku kulturu. Postojanje velikog broja ne samo istorijskih fotografija, koje obeležavaju ...
Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.