vrh dno
THCF - Koncert u Barutani Raport

THCF - Koncert u Barutani

THCF održao nezaboravan i lud koncert u Barutani

01.09.2014.
THCF je još jednom pokazao koliko mogu da naprave dobar i kvalitetan šou i da imaju publike koja je uvek spremna da svaku pesmu repuje horski.

U petak 28. avgusta THC La Familija je održala nezaboravan i lud koncert u klubu Barutana. Na njemu su prvenstveno promovisane pesme sa njihovog novog, trećeg studijskog albuma "THCF je više od repa", ali se publika mogla i prisetiti starih hitova sa prethodna 2 albuma. Izveštaj koji smo dobili od našeg reportera pisan je pod jakim utiskom (da ne kažem uticajem alkohola) tako da vam prenosimo ispravljeni tekst.

Pre 12 baklje gore, nešto će se dogoditi. Evo je bakljada i vatromet! Cert je počeo uz pesmu "Nešto će se desiti". Nakon nje sledi čuveni hit "Majmun Idzuo" sa istoimenog drugog albuma THCF-a. Posle ovog klasika sledi još jedan, a to je pesma "Samo nek se rola" nakon koje izlazi mlada grupa Dauntaun koja nastavlja u istom maniru i izvodi novonastali hit ovih dana a to je "Sve pare trošim na vutru".

Onda se ređaju stari hitovi poput "THC", "Ludnica", "Trenerka stil", "Imamo". Nakon toga izlazi specijalni gost Šef Sale s kojim THCF izvodi pesmu "Kako je u kraju" sa Šefovog nadolazećeg albuma "Život u stihu".  

Nakon pesme "Radi šta te plaća" na binu izlazi još jedan gost a to je Marlon Brutal koji podiže masu svojim velikim hitovima, a izvodi i par zajedničkih pesama sa THCF-om zbog čega, između ostalih i pesma "LEGO" zbog koje je čak i publika zalegla.

Posle još mnogih hitova slede ostali gosti, a to su Goldie, predstavnik ekipe Centar Srbija Stil, Škabo sada poznatiji kao Boško, Triumph iz Pančeva i Grashoper sa svojom Radioaktiv ekipom, kao predstavnici leve obale Dunava.

Boretov pokušaj fristajla i Stefanovo uletanje u publiku su obeležili nastavak koncerta, a najupečatljiviji momenat je bio kada je uz pesme "Život nije samo jedan" i "Opeko sam se" publika dizala upaljače i mobilne u vis. Tada nastaje i najluđi vatromet do tada pa i ne bi čudilo da se i neko bukvalno opekao uz gore navedene pesme.

Koncert se završava dobro poznatim hitom "Za ulicu, ortake" jer tako treba i najnovijom pesmom posvećenoj košarkaškoj reprezentaciji Srbije "igraj i pobedi" koja ovih dana učestvuje na svetskom prvenstvu.

Sve u svemu THCF je još jednom pokazao koliko mogu da naprave dobar i kvalitetan šou i da imaju publike koja je uvek spremna da svaku pesmu repuje horski. Do nekog sledećeg viđenja budite sa nama.

Pogledaj još...
 • 2678-00.jpg

  Who See @ Bašta KST-a

  28.09.2014.
  Izvedena je većina pesama koje su ljudi prihvatili kao nove hitove i tako dokazali da veliku armiju fanova imaju i ...
 • 2677-00.jpg

  Prti Bee Gee @ Bašta Sava Centra

  16.09.2014.
  Možda nije sve bilo kako je trebalo, možda se očekivalo više (i pubilke, a i od organizatora) ali ekipa Illegal ...
 • 2660-00.jpg

  Megawatt, FKLC i Šalterski službenik @ BIGZ

  03.08.2013.
  Svi koji su propustili svirku Požarevljana su se najstrašnije zeznuli, budući da Megawatt sinoć nisu odsvirali - oni su objasnili. ...
Komentari
Trenutno nema nijednog komentara.