vrh dno
Video EP Konza Šnostre Erupcija

Video EP Konza Šnostre

Četiri spota za EP "Sledeću davimo u petak"

24.07.2012.
U pitanju je nesvakidašnje izdanje, po tematici, formi, kao i samoj atmosferi, sirovi underground, mozgalica za apokaliptična vremena, još jedna u nizu za obogaljeni rep.

Još jedan petak 13. Konza Šnostra je obeležila, ovog puta objavljivanjem prvog u nizu od četiri spota sa svog EP izdanja “Sledeću Davimo u Petak”. U pitanju je nesvakidašnje izdanje, po tematici, formi, kao i samoj atmosferi, sirovi underground, mozgalica za apokaliptična vremena, još jedna u nizu za obogaljeni rep. Dugo najavljivani i planirani video EP je pred vama, 14:46 surovog materijala, prvi korak ostvarivanju nekih većih planova, ambicija i talenata ove grupe.

Pesma “Sledeću Davimo u Petak”, po kojoj se i sam EP zove, pokazuje manijakalni i fanatični pristup doslednosti i samom bavljenju repom ove grupe, zaokružuje priču i unosi njihov stav u lica iznemogle rep publike, diže adrenalin i flešbekuje na neka stara bolja vremena, filmove, glumce, muziku, zemlju...Pored ove tu su i dve solo pesme članova Konza Šnostre, “Crna Hronika” (Sinovatz) i “Amerika” (Bekrija), dve česme koje toče isti mrak različite gustine, dva opela za sve one koje to ne dotiče.Drugom zajedničkom pesmom “BRRRAT!”, kojom se EP završava, podsećaju na alternativu, pozivaju na bunt, zahtevaju poverenje i iscimavanje od rep glava za sve ono što sledi. Ukratko, za razliku od situacije iz filma, evo dva davitelja, koji rade rame uz rame, i imaju ambiciju da kazne i isteraju pravdu. Napominjemo da bez ekipe dobrih i kretivnih ljudi sa kojom je grupa sarađivala, ideje i “scenario” Konza Šnostre za ovaj neuobičajeni materijal ne bi mogle biti realizovane sa ovako zajebanim ishodom, ispratite to sa pažnjom, ako ni zbog čeg drugog onda makar zbog tog nesvakidašnjeg momenta.


 

Za instrumentale pesama sa ovog materijala krivi su Ilija a.k.a. ČZ, Coa (Tuh Htš) i Jan Zoo (koji je radio i produkciju svih pesama); a za skrečeve je zaslužan DJ BKO. Za kameru, cc i režiju, Milan Petković, Petar Dikić i Đorđe Petrović.

U bliskoj budućnosti možete očekivati album KŠ-a „Sahrana“, kao i neke druga izdanja iz Bakalin Erupcija familije.

KONZA ŠNOSTRA - EP "SLEDEĆU DAVIMO U PETAK"
BRRRAT! ft. DJ BKO

Sledeću davimo u petak

Crna hronika (Sinovatz ft. DJ BKO, Remeti)

Amerika (Bekrija ft. DJ BKO)

DOWNLOAD

Pogledaj još...
Komentari
gost_Tetrapak - 24.07.2012. 14:01 h
Ljubi vas Tepsa :**
=>
gost_2face - 31.07.2012. 22:35 h
dupeuvlakac.
=>
gost_Tetrapak - 02.08.2012. 17:47 h
@gost_2face: Sta se javljas tupsone ?
=>
gost_2face - 02.08.2012. 19:45 h
dupeuvlakac.
gost_gambetto - 24.07.2012. 18:06 h
Poštovanje!
gost_2face - 29.07.2012. 23:10 h
horor im stoji ko piletu sise.